Zakelijk

Snoerboer Zakelijk

Ben je retailer, architect of ontwerper? Dan profiteer je van mooie voordelen. Lees hier alles over de mogelijkheden voor jou als zakelijke klant.

 1. Offerte aanvragen
 2. Het Snoerboer Retailconcept
 3. Maak je eigen snoer
 4. De Afhaalbalie

Vraag een offerte aan

Wil je als zakelijke klant bij ons bestellen, dan kun je onderstaande gegevens naar info@snoerboer versturen. Wij zullen vervolgens een offerte voor je opstellen.

 1. De link naar of het artikelnummer van het/de gewenste product(en);
 2. Het aantal van het/de gewenste product(en);
 3. Als het gezochte product niet beschikbaar is in onze webshop, dan vragen we je een zo duidelijk mogelijke beschrijving en bijvoorkeur beeldmateriaal mee te sturen. Geef ook in dit geval aan hoeveel je ervan wenst te hebben. Wij gaan dan onderzoeken of we dit product kunnen leveren.
 4. Tot slot hebben we natuurlijk je contact- en bedrijfsgegevens nodig:
 • Bedrijfsnaam
 • Contactpersoon
 • Factuuradres:
  Straatnaam + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
 • Verzendadres (indien afwijkend van het factuuradres)
  Straatnaam + huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Land
 • Btw-nummer:
 • Kvk-nummer:

Het Snoerboer Retailconcept

Ben je winkelier en past een Maak-je-eigen-lamp-assortiment goed in je concept? Dan is de Snoerboer Retailkast essentieel. Je kunt de kast vullen met Snoerboer-producten naar keuze. We maken de kast bovendien op maat voor je. Zie je door alle snoeren het bos niet meer en wil je graag vrijblijvend advies? Neem contact op met Annemieke of Kristel via (0031)10 737 0991 of info@snoerboer. We denken graag met je mee aan de mogelijkheden.

De Snoerboer Retailkast

De Snoerboer Retailkast

De Snoerboer Retailkast

De Snoerboer Retailkast

De Snoerboer Retailkast


Maak je eigen snoer

Als je een met stof omvlochten snoer zoekt, is de keuze reuze. Toch gaan we voor degenen die precíes weten wat ze (niet) willen nog een stapje verder. Je kunt namelijk je eigen snoer ontwerpen. Bepaal zelf de kleuren, afwerking en patroon van je snoer. Stippen of strepen, glimmend of een mix van meerdere kleuren: het kan allemaal dankzij de Hertogin.


De Hertogin is onze drieledige snoermachine die bijna alles kan. Zij produceert je snoer draad voor draad, spoel voor spoel op onze eigen locatie in Rotterdam Noord. Ieder soort snoer kan omvlochten worden, met uitzondering van gedraaide snoeren. Neem voor meer informatie of een ontwerp op maat contact met ons op via (0031)10 – 737 0991 of info@snoerboer.nl.


De minimale bestelhoeveelheid is 100 meter op rol. Je rol zal doorgaans binnen 2 à 3 weken klaar zijn. Wil je je snoer sneller in huis hebben dan kan dat natuurlijk geregeld worden. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.


De Afhaalbalie

Kan je niet wachten op je bestelling of ben je in de buurt van de Veilingweg 44 in Rotterdam Noord? Dan ben je op steenworp afstand van onze afhaalbalie. Hier kun je je pakket afhalen of - als je precies weet waar je naar op zoekt bent - direct een aankoop doen. Alleen pinnen. Je kunt gratis parkeren voor de deur en alle Snoerboer-producten zijn direct uit voorraad.

De afhaalbalie is iedere werkdag tussen 09:00 en 18:30 geopend. Neem (een kopie van) je bestelbevestiging mee, zodat je snel geholpen kunt worden.

De Snoerboer Afhaalbalie