Verkoopadressen

Van kleine designwinkels tot grote woonwinkels en van gezellige knutselwinkels tot de bouwmarkt: Snoerboer heeft verkooppunten in alle soorten en maten door heel Nederland en Vlaanderen.

Ons hoofdverkooppunt is Wattnou, de verlichtingswinkel gevestigd in Rotterdam. In de winkel Wattnou kan je het complete Snoerboer-assortiment voelen, zien en natuurlijk kopen. Team Wattnou denkt graag met je mee en voorziet je in passend lichtadvies. Is Rotterdam een beetje ver rijden voor je? Geen probleem, bekijk op de kaart hieronder waar een verkooppunt zit of neem een kijkje bij een Karwei bij jou in de buurt!

Snoerboer-dealer worden?

Te gek! We ontvangen graag een e-mail van je met een toelichting op jouw bedrijf en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

 


 

Klik op de iconen om meer over de Snoerboer-dealer te weten te komen!

Snoerboer verkooppuntPremium Snoerboer-retailer: deze verkooppunten hebben vaak een groot deel van het Snoerboer-assortiment opgenomen, of enkel een paar specifieke producten, zoals de CableCup. Bel een verkooppunt voor bezoek om te vragen wat zij op voorraad hebben.

Karwei-verkooppunt
Snoerboer-verkooppunt bij Karwei: alle Karwei-filialen hebben ons basisassortiment opgenomen in het Snoerboer-schap. Dit betekent dat zij een selectie van onze producten verkopen.