Verkoopadressen

Van kleine designwinkels tot grote woonwinkels en van gezellige knutselwinkels tot de bouwmarkt: Snoerboer heeft verkoopadressen in alle soorten en maten door heel Nederland en Vlaanderen.

Bij Wattnou in Rotterdam kan je het complete Snoerboer-assortiment voelen, zien en natuurlijk kopen. Team Wattnou denkt graag met je mee en voorziet je in passend lichtadvies. Daarnaast kan je een selectie van het Snoerboer-assortiment vinden bij bouwmarkt Karwei. Bekijk op de kaart hieronder onze andere verkooppunten of loop binnen bij een Karwei-vestiging bij jou in de buurt!

Snoerboer-dealer worden?

Te gek! We ontvangen graag een e-mail van je met een toelichting op jouw bedrijf en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Afhaalbalie / zakelijke verkoop

Bij ons magazijn aan de Veilingweg 44 in Rotterdam hebben wij een balie voor het afhalen van online bestellingen en de verkoop aan zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf of kom langs. De balie is elke werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en alle Snoerboer-producten zijn direct vanuit voorraad leverbaar.


 

Klik op de iconen om meer over de Snoerboer-dealer te weten te komen!

Snoerboer verkooppuntPremium Snoerboer-retailer: deze verkooppunten hebben vaak een groot deel van het Snoerboer-assortiment opgenomen, of enkel een paar specifieke producten, zoals de CableCup. Bel een verkooppunt voor bezoek om te vragen wat zij op voorraad hebben.

Karwei-verkooppunt
Snoerboer-verkooppunt bij Karwei: alle Karwei-filialen hebben ons basisassortiment opgenomen in het Snoerboer-schap. Dit betekent dat zij een selectie van onze producten verkopen.