Trekontlasters

Een trekontlaster zorgt ervoor dat jouw lamp stevig aan het snoer vastzit. Hiermee voorkom je dat het gewicht van de lamp te veel aan de koperdraadjes in het snoer hangt. Dat is wel zo veilig. Je draait 'm in de bovenzijde van je fitting of onder je plafondkap. De klemnippel heeft een ander uiterlijk, maar doet precies hetzelfde. Vind hieronder de trekontlaster die past bij jouw lamp.

Een trekontlaster zorgt ervoor dat jouw lamp stevig aan het snoer vastzit. Hiermee voorkom je dat het gewicht van de lamp te veel aan de koperdraadjes in het snoer hangt. Dat is wel zo veilig. Je... meer lezen »
Venster sluiten

Een trekontlaster zorgt ervoor dat jouw lamp stevig aan het snoer vastzit. Hiermee voorkom je dat het gewicht van de lamp te veel aan de koperdraadjes in het snoer hangt. Dat is wel zo veilig. Je draait 'm in de bovenzijde van je fitting of onder je plafondkap. De klemnippel heeft een ander uiterlijk, maar doet precies hetzelfde. Vind hieronder de trekontlaster die past bij jouw lamp.