Strijkijzersnoeren

Strijkijzersnoeren - ook wel stoffen snoeren of gekleurde snoeren genoemd - vind je hier in allerlei vormen, kleuren en materialen. Of je nu een 2-aderige kabel voor je lamp of een 3-aderige kabel voor je elektrische apparaat zoekt - je vindt jouw strijkijzersnoer hieronder! Want zelf je lamp maken doe je met Snoerboer. 

Strijkijzersnoeren - ook wel stoffen snoeren of gekleurde snoeren genoemd - vind je hier in allerlei vormen, kleuren en materialen. Of je nu een 2-aderige kabel voor je lamp of een 3-aderige... meer lezen »
Venster sluiten

Strijkijzersnoeren - ook wel stoffen snoeren of gekleurde snoeren genoemd - vind je hier in allerlei vormen, kleuren en materialen. Of je nu een 2-aderige kabel voor je lamp of een 3-aderige kabel voor je elektrische apparaat zoekt - je vindt jouw strijkijzersnoer hieronder! Want zelf je lamp maken doe je met Snoerboer. 

Strijkijzersnoeren

Strijkijzersnoeren vind je in overvloed bij ons. Zoek jij een snoer met patroon of ben je meer van de effen snoeren? Welk stoffen snoer je ook zoekt, we hebben een groot assortiment aan gekleurde snoeren. Een strijkijzersnoer? Ja, dat zijn snoeren in een gekleurd jasje van bijvoorbeeld textiel, linnen, katoen, wol of zelfs jute. Een lampsnoer dus eigenlijk. Daarmee maak je dus in no-time van jouw lamp een uniek DIY project! Altijd een passend snoer. Of je nu een 2-aderige kabel voor je hanglamp of een 3-aderige kabel voor je elektrische apparaat zoekt, voor binnen of buiten, geaard snoer of ongeaard snoer- we hebben het in huis. En we knippen het voor je op maat zodat je de juiste lengte kabel hebt.

Gekleurd snoer dat matcht met jouw wens

Wist je trouwens dat we in ons magazijn zelf de allermooiste strijkijzersnoeren voor je maken? De gekste kleuren en mooiste patronen - wij draaien onze hand er niet voor om. Heb je een specifieke snoerwens? Laat het onze klantenservice weten, we denken graag met je mee! Kun je niet kiezen? Bestel dan heel eenvoudig een snoersample van jouw favoriete snoeren, zodat je thuis eerst op het gemak kunt bepalen welk snoer het beste past bij jouw ontwerp! Zelf een lamp maken? Maar weet je even niet waar je moet beginnen? Met onze stappenplannen en adviespagina's voor het maken van je eigen lamp kom je er wel. Toch iets meer uitleg nodig? No worries, volg de instructievideo’s om zelf je lamp te maken, dan komt het goed. Met Snoerboer maak je je eigen lamp in een handomdraai!

Toon meer