Verdeelstekkers

Verdeelstekkers gebruik je om meerdere stekkers aan te sluiten in één stopcontact. Handig, want je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te plaatsen en je bent klaar!

Verdeelstekkers gebruik je om meerdere stekkers aan te sluiten in één stopcontact. Handig, want je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te plaatsen en je bent klaar! meer lezen »
Venster sluiten

Verdeelstekkers gebruik je om meerdere stekkers aan te sluiten in één stopcontact. Handig, want je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te plaatsen en je bent klaar!

Verdeelstekkers

Een verdeelstekker zorgt ervoor dat er meerdere stekkers in één stopcontact kwijt kunnen. Heel handig, want zo heb je nooit meer te weinig stopcontacten. Elke verdeelstekker heeft een andere hoeveelheid stopcontacten: tweevoudig, drievoudig en zelfs viervoudig. Een verdeelstekker is niet heel duur in aanschaf, maar brengt heel veel voordelen met zich mee voor in huis.

Verdeelstekkers in huis

Een stekkerdoos in de woonkamer kan er rommelig uitzien met alle snoeren. Je kunt ze netjes wegwerken, maar bij een verdeelstekker heb je dit probleem niet. Het enige wat je moet doen is de verdeelstekker in het stopcontact stoppen en het ziet er gelijk netjes uit. Zo kun je de verdeelstekker ook nog eens goed matchen met de rest van je huis. In een interieur waar het schakelmateriaal en stopcontacten allemaal zwart zijn, is een zwarte verdeelstekker goed op zijn plek.

Verdeelstekker voor platte stekkers

Als je een verdeelstekker aanschaft, moet je goed kijken welke stekkers je erin wilt steken. Gebruik je voornamelijk platte stekkers of haakse stekkers varianten? Dat maakt niet uit, want gelukkig heeft Snoerboer voor alle soorten een verdeelstekker. Een voor alleen platte stekkers, een voor alleen bredere stekkers en een combinatie daarvan. Zo kun je een verdeelstekker kiezen die het beste past bij jouw wensen!

Toon meer