Snoerboer Naturals: Sisal strijkijzersnoer DRIEPOLIG

Snoerboer Naturals: Sisal strijkijzersnoer DRIEPOLIG

€ 7,50

Snel overzicht

Bruin sisal touw
3-polig (geschikt voor verlichting)
De prijs is per meter
Vul het aantal meters in dat je aan één stuk wilt ontvangen


NB: Omdat dit snoer een stuk dikker is dan gemiddeld, is het lastig om dit snoer te gebruiken bij onderdelen als: schakelaars, snoerdimmers, platte stekkers en alle trekontlasters. Voor tips en trucs bij het vastzetten van dit snoer met een trekontlaster kunt u contact met ons opnemen!

strijkijzersnoer wit

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • snoerboer naturals sisal bruin

Details

Deze Snoerboer Natural is gemaakt van echt Sisal touw. Dit touwsnoer maakt jouw lamp stoer, of juist landelijk. Maar net hoe jij het wilt.

Breng meer kleur in je huis of kantoor met de strijkijzersnoeren van snoerboer. Maak je eigen lamp of geef je bestaande lamp een nieuwe look! Kies het snoer dat het beste bij jou en je interieur past! Bekijk ook eens onze andere producten, zoals bijzondere fittingen, plafondkappen en globelampen. Snoerboer maakt van jou een echte designer!

LET OP:

  • Dit snoer is niet geschikt voor onze trekontlasters, helaas is hij te dik. Het vergt wat meer werk om dit snoer netjes af te werken.
    TIP (eigen risico): Knip het stof weg dat niet door de trekontlaster past, zodat het rubberen snoer bloot ligt en zo door de trekontlaster kan. Het geweven stuk knip je dan zo dat het netjes op de trekontlaster valt en je werkt 'm af met een stukje tape.
  • Dit snoer is geaard en daarmee prima geschikt voor geaarde apparaten.
  • Wij proberen met onze foto's de werkelijkheid zo goed mogelijk vast te leggen, maar de kleur van het snoer kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto's.

Extra informatie

Artikelnummer 13002
EAN-code Nee
Geproduceerd in
Merk Snoerboer
Soort snoer Effen, Naturel
Aantal koperdraden Niet geaard (2x0.75mm)
Kleur Bruin
Vergelijkbare pantonekleur (PMS) Nee
Diameter snoer (mm) 7.5