LED vloerdimmers

LED vloerdimmers zijn speciaal gemaakt voor het dimmen van ledlampen. Ze zijn makkelijk te monteren en de oplossing voor als je geen wanddimmer hebt of wilt. 

LED vloerdimmers zijn speciaal gemaakt voor het dimmen van ledlampen. Ze zijn makkelijk te monteren en de oplossing voor als je geen wanddimmer hebt of wilt.  meer lezen »
Venster sluiten

LED vloerdimmers zijn speciaal gemaakt voor het dimmen van ledlampen. Ze zijn makkelijk te monteren en de oplossing voor als je geen wanddimmer hebt of wilt. 

LED vloerdimmers

LED vloerdimmers zijn alleen geschikt voor het dimmen van ledlampen. Wat klassiekere dimmers kunnen 40 tot 100W aan en zijn gebouwd om gloei- of halogeenlampen te kunnen dimmen. Ledlampen hebben vaak lagere wattages en daarom zijn leddimmers het leven in geroepen. De vloerdimmers hieronder zijn speciaal gemaakt voor ledlampen zodat ze om kunnen gaan met het lage wattage. Daarnaast zijn LED vloerdimmers de oplossing voor wie op zoek is naar een goedkope dimmer. Je moet alleen wel een beetje handig zijn, want een led vloerdimmer monteer je tussen 2 stukken snoer. Het is makkelijker dan je denkt, echt!

LED vloerdimmer met schakelaar 

Deze vloerdimmers voor LED kun je heel eenvoudig aan je snoer monteren. Je hoeft hierdoor niet uitgebreid te klussen om het in je wand in te bouwen.  Wat ook fijn is: onze LED vloerdimmers beschikken over een schakelaar én werken gewoon op 230V! Bij het indrukken zet je je lamp zo aan of uit. Handig! Leg de vloerdimmer waar deze voor jou het makkelijkst bereikbaar is. 

LED voetdimmer 

Een LED voetdimmer is eigenlijk hetzelfde als een LED vloerdimmer. Hij is namelijk bestemd voor vloerlampen en te bedienen met je voet. Ideaal als een wanddimmer niet tot je mogelijkheden behoort. Toch liever een snoerdimmer? Bekijk dan onze LED snoerdimmers! Ook deze monteer je aan je snoer, alleen is hij voor wat betreft model gemaakt om met de hand te bedienen. Het resultaat blijft hoe dan ook hetzelfde: sfeervolle verlichting in een handomdraai!

Toon meer