Vloerdimmers

Vloerdimmers zijn ideale oplossingen voor als je een gezellig sfeertje wil creëren zonder daarvoor aan je muur te hoeven komen. Verkrijgbaar voor iedere type lamp en in verschillende kleuren. 

Vloerdimmers zijn ideale oplossingen voor als je een gezellig sfeertje wil creëren zonder daarvoor aan je muur te hoeven komen. Verkrijgbaar voor iedere type lamp en in verschillende kleuren.  meer lezen »
Venster sluiten

Vloerdimmers zijn ideale oplossingen voor als je een gezellig sfeertje wil creëren zonder daarvoor aan je muur te hoeven komen. Verkrijgbaar voor iedere type lamp en in verschillende kleuren. 

Vloerdimmers

Een vloerdimmer bevestig je tussen 2 stukken snoer om de lichtsterkte van je lamp te regelen. Ideaal als je geen inbouwdimmer hebt en toch sfeervolle plekjes in je huis wil creëren. Het is hierbij wel belangrijk dat de lichtbron die je wil dimmen ook dimbaar is. En of je met je vloerdimmer een LED lamp of juist halogeen- of gloeilamp wil dimmen. De vloerdimmer werkt alleen als hij op de juiste type lamp aangesloten is. Je hebt vloerdimmers die ledlampen dimmen en andere vloerdimmers zijn weer speciaal voor gloei- of halogeenlampen. Specifiek op zoek naar vloerdimmers die geschikt zijn voor ledlampen? Bekijk dan onze LED vloerdimmers.

Vloerdimmer met schakelaar

Met onze vloerdimmers kun je gewoon je lamp aan en uit doen. Je hebt dus een vloerdimmer en -schakelaar in één. Wel zo logisch, want zo voorkom je dat je nog een aparte snoerschakelaar aan je snoer moet monteren. Alle vloerdimmers hebben een dimbereik. Dat wil zeggen dat de wattage van je lamp binnen dit bereik moet liggen. Zo kan een vloerdimmer een bereik hebben van 3-50W. Zorg er dan voor dat je lichtbron minimaal 3W (én dimbaar) is, anders heb je kans dat 'ie gaat knipperen.

Vloerdimmer halogeen

Ook voor halogeenlampen hebben we vloerdimmers. Met een dimbereik van 40-300W is de dimmer geschikt voor de meeste halogeenlampen en is 'ie makkelijk in gebruik. Even monteren en klaar is Kees (of wat je naam ook is). De vloerdimmer is zoals je ziet dé budget oplossing om sfeer te creëren in huis. Goedkoper én compacter dan een wanddimmer!

Toon meer