Led snoerdimmers

Zoek je een snoerdimmer die geschikt is voor ledlampen? Dan zit je hier goed. Vind hieronder alle snoerdimmers waarmee je LED kunt dimmen.

Zoek je een snoerdimmer die geschikt is voor ledlampen? Dan zit je hier goed. Vind hieronder alle snoerdimmers waarmee je LED kunt dimmen. meer lezen »
Venster sluiten

Zoek je een snoerdimmer die geschikt is voor ledlampen? Dan zit je hier goed. Vind hieronder alle snoerdimmers waarmee je LED kunt dimmen.

LED snoerdimmers

LED snoerdimmers worden gebruikt om ledlampen te dimmen. Traditionele dimmers kunnen 40 tot 80W aan. Het wattage van LED ligt hier vaak ver onder, daarom zijn deze traditionele dimmers niet geschikt voor het dimmen van ledverlichting. Vaak gaat de LED lichtbron dan knipperen of werkt helemaal niet goed. De dimmers op deze pagina zijn speciaal gemaakt voor ledlampen zodat ze om kunnen gaan met het lage wattage. Sommige snoerdimmers geschikt voor LED kunnen al vanaf 1 watt een goed resultaat geven, zo ben je helemaal vrij om de lamp te maken zoals jij die wilt.

LED snoerdimmers zijn eenvoudig te monteren

Snoerdimmers LED hoeven niet ingebouwd te worden, hierdoor is de montage zeer eenvoudig. Je plaatst de snoerdimmer aan het strijkijzersnoer, tussen de stekker en de lichtbron in. Sommige snoerdimmers hebben ook een aan- en uitschakelaar. Zo is er geen aparte schakelaar meer nodig, handig!
Ook kun je hierdoor de snoerdimmer neerleggen waar deze voor jou het makkelijkst bereikbaar is. Het dimmen van je ledverlichting is hierdoor een fluitje van een cent. 

Complete snoerdimmer met snoer en stekker

Wil je met een complete snoerdimmer LED dimmen?  We hebben een aantal kant en klare oplossingen waarbij het snoer en de stekker al aan de dimmer zijn gemonteerd. Zo kun je direct zelf aan de gang en je favoriete ledlamp aansluiten. Een dimmer voor je ledverlichting is zo dus helemaal niet lastig om aan te sluiten! Maar mocht je er toch niet uit komen? Dan staan we voor je klaar om te helpen. 

Toon meer