Schakelmateriaal

Hoge kwaliteit schakelmateriaal, in retro (bakeliet en porselein) en moderne stijl. Zowel inbouw als opbouw beschikbaar.

Artikelen 1 tot 10 van 112 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. UTP poort bakeliet

  Jaren '30 stijl bakeliet inbouw aansluiting voor 2 netwerkkabels. THPG is erin geslaagd de ouderwetse uitstraling te combineren met de moderne en veilige techniek van tegenwoordig. Duitse degelijkheid! Dit element past in alle THPG bakeliet ramen waardoor hij bijvoorbeeld goed te combineren is met inbouwstopcontacten uit dezelfde serie. Let er wel op dat het hier alleen om het inbouwstuk gaat, en dat je nog een afdekraam uit de bakeliet serie moet uitkiezen.

  Meer info
 2. coax bakeliet inbouw

  Jaren '30 stijl bakeliet inbouw aansluiting voor 2 COAX kabels (televisie en radio). THPG is erin geslaagd de ouderwetse uitstraling te combineren met de moderne en veilige techniek van tegenwoordig. Duitse degelijkheid! Dit element past in alle THPG bakeliet ramen waardoor hij bijvoorbeeld goed te combineren is met inbouwstopcontacten uit dezelfde serie. Let er wel op dat het hier alleen om het inbouwstuk gaat, en dat je nog een afdekraam uit de bakeliet serie moet uitkiezen.

  Meer info
 3. Dimmer bakeliet inbouw

  THPG led dimmer voor lampen van 7 tot 110W. Past in de THPG ronde en vierkante ramen. Kies alleen nog je juiste afdekraam. Let er wel op dat je een THPG bakeliet raam gebruikt geschikt voor een dimmer.


   Gratis verzonden in NL en BE!

  Meer info
 4. Bakeliet inbouw wipschakelaar wissel THPG Wattnou  • Wipschakelaar (achterkant: wisselschakelaar)

  • 10A

  • AC 250

  • Diameter Ø 8,2 cm


  Meer info
 5. Niko dimmer 310-01901


  • Ø 82mm

  • AC 230V, 50HZ

  • Bakeliet inbouwdimmer

  • Druk- en draaiknop

  • Voor 60-600 W lampen

  • Niet geschikt voor ledlampen

  Meer info
 6. Duroplast inbouwdimmer 60 - 600W THPG Snoerboer

  Een duroplast inbouwdimmer van het merk THPG, geschikt voor gloei- en halogeenlampen met transformer (60-600 W). Het heeft een draaiknop waarmee je bovendien de verlichting kunt in- en uitschakelen. Een prachtig exemplaar dat past binnen een retro woonstijl.


  LET OP: het afdekraam dient apart aangeschaft te worden. Kies er één die geschikt is voor dimmers. Bekijk de volledige duroplast serie hier. De dimmer is daarnaast niet geschikt voor ledlampen; je hebt hiervoor de Duroplast inbouw LED dimmer nodig.

  Meer info
 7. Afdekraam triple duroplast THPG Snoerboer

  Een drievoudig afdekraam van duroplast. Hoogwaardige kunststof behuizing met keramische uitstraling. Geschikt voor bijpassend dim- en schakelmateriaal. 


  Dit product is onderdeel van de Duroplast schakelmateriaal collectie van THPG, en is niet te combineren met schakelmateriaal uit een andere serie! Bekijk de volledige serie hier.

  Meer info
 8. Afdekraam dubbel duroplast THPG Snoerboer

  Een tweevoudig afdekraam van duroplast. Hoogwaardige kunststof behuizing met keramische uitstraling. Geschikt voor bijpassend dim- en schakelmateriaal.


  Dit product is onderdeel van de Duroplast schakelmateriaal collectie van THPG, en is niet te combineren met schakelmateriaal uit een andere serie! Bekijk de volledige serie hier.

  Meer info
 9. Afdekraam vierkant enkel duroplast - voor dimmers THPG Snoerboer

  Een vierkant afdekraam gemaakt van duroplast: hoogwaardig kunststof met keramische uitstraling. Dit afdekraam is speciaal ontwikkeld voor de bijpassende duroplast dimmer.


  LET OP: Dit afdekraam is speciaal voor dimmers. Voor schakelaars uit dezelfde serie bestaan er aparte afdekramen, namelijk het Afdekraam vierkant enkel duroplast. Bekijk de volledige duroplast serie hier.

  Meer info
 10. Afdekraam vierkant enkel duroplast THPG Wattnou

  Een vierkant afdekraam gemaakt van duroplast: een hoogwaardige kunststof met keramische uitstraling. Dit afdekraam is speciaal ontwikkeld voor het bijpassende duroplast schakelmateriaal.


  LET OP: voor de THPG duroplast dimmers bestaan er aparte afdekramen, deze zijn hier te vinden. Bekijk de volledige duroplast serie hier.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 112 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren