Schakelmateriaal

Hoge kwaliteit schakelmateriaal, in retro (bakeliet en porselein) en moderne stijl. Zowel inbouw als opbouw beschikbaar.

Artikelen 1 tot 10 van 40 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. UTP poort bakeliet

  Jaren '30 stijl bakeliet inbouw aansluiting voor 2 netwerkkabels. THPG is erin geslaagd de ouderwetse uitstraling te combineren met de moderne en veilige techniek van tegenwoordig. Duitse degelijkheid! Dit element past in alle THPG bakeliet ramen waardoor hij bijvoorbeeld goed te combineren is met inbouwstopcontacten uit dezelfde serie. Let er wel op dat het hier alleen om het inbouwstuk gaat, en dat je nog een afdekraam uit de bakeliet serie moet uitkiezen.

  Meer info
 2. coax bakeliet inbouw

  Jaren '30 stijl bakeliet inbouw aansluiting voor 2 COAX kabels (televisie en radio). THPG is erin geslaagd de ouderwetse uitstraling te combineren met de moderne en veilige techniek van tegenwoordig. Duitse degelijkheid! Dit element past in alle THPG bakeliet ramen waardoor hij bijvoorbeeld goed te combineren is met inbouwstopcontacten uit dezelfde serie. Let er wel op dat het hier alleen om het inbouwstuk gaat, en dat je nog een afdekraam uit de bakeliet serie moet uitkiezen.

  Meer info
 3. Dimmer bakeliet inbouw

  THPG led dimmer voor lampen van 7 tot 110W. Past in de THPG ronde en vierkante ramen. Kies alleen nog je juiste afdekraam. Let er wel op dat je een THPG bakeliet raam gebruikt geschikt voor een dimmer.


   Gratis verzonden in NL en BE!

  Meer info
 4. Bakeliet inbouw wipschakelaar wissel THPG Wattnou  • Wipschakelaar (achterkant: wisselschakelaar)

  • 10A

  • AC 250

  • Diameter Ø 8,2 cm


  Meer info
 5. Niko dimmer 310-01901


  • Ø 82mm

  • AC 230V, 50HZ

  • Bakeliet inbouwdimmer

  • Druk- en draaiknop

  • Voor 60-600 W lampen

  • Niet geschikt voor ledlampen

  Meer info
 6. blinq dimmer 10-200W
  € 45,00

  Deze universele inbouwdimmer dimt met het grootste gemak ledlampen. De dimmer heeft een groot bereik en creëert een stabiel licht zonder flikkeren / knipperen. Vanzelfsprekend zijn gloei- en halogeenlampen ook moeiteloos dimbaar. Ook onderscheidt deze dimmer zich door zijn grote bereik van 10 tot 300W (max. 150W voor LED).


  Universeel inzetbaar en te combineren met ramen en knoppen van veel verschillende aanbieders waaronder Berker S1, Peha en Jung A1540.


  Let op! Deze dimmer wordt geleverd zonder knop en afdekraam.

  Meer info
 7. Bakelietinbouw tuimelschakelaar kruis THPG Wattnou

  Deze tuimelschakelaar is van binnen een kruisschakelaar. Hij heeft 4 aansluitpunten en wordt ingezet in combinatie met minimaal 2 wisselschakelaars. Je gebruikt het in ruimtes waar je vanuit meerdere plekken het licht aan en uit wil kunnen zetten. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, waarbij je deze schakelaar bij de deur installeert en de wisselschakelaars aan weerszijden van het bed.  De schakelaar is van bakeliet en past heel goed in een retro woonstijl.

  THPG is erin geslaagd nostalgische uitstraling te combineren met de moderne en veilige techniek van tegenwoordig. Duitse degelijkheid!

  Meer info
 8. Bakeliet opbouw draaischakelaar serie THPG Wattnou

  Het ziet eruit als een draaischakelaar; het heeft de techniek van een zogenaamde serieschakelaar. Met een serieschakelaar bedien je vanuit één plek twee lichtbronnen of -punten. Handig voor in grotere ruimtes waar je de lichten afzonderlijk van elkaar wil in- en uitschakelen. De schakelaar is van bakeliet en geeft in combinatie met industriële lampen je interieur de welbekende retro-look.

  THPG is erin geslaagd nostalgische uitstraling te combineren met de moderne en veilige techniek van tegenwoordig. Duitse degelijkheid!

  Meer info
 9. Bakeliet opbouw draaischakelaar kruis THPG Wattnou

  Deze draaischakelaar heeft de techniek van een kruisschakelaar. Hij heeft 4 aansluitpunten en wordt ingezet in combinatie met minimaal 2 wisselschakelaars. Je gebruikt het in ruimtes waar je vanuit meerdere plekken het licht aan en uit wil kunnen zetten. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, waarbij je deze schakelaar bij de deur installeert en de wisselschakelaars aan weerszijden van het bed. De schakelaar is van bakeliet en geeft in combinatie met industriële lampen je interieur de welbekende retro-look.  THPG is erin geslaagd nostalgische uitstraling te combineren met de moderne en veilige techniek van tegenwoordig. Duitse degelijkheid!


  Meer info
 10. Bakeliet inbouw tuimelschakelaar kruis THPG Wattnou


  • Tuimelschakelaar (achterkant: kruisschakelaar)

  • 10A

  • AC 250V

  • Diameter Ø 8,2 cm

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 40 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren