Rotterdam strijkijzersnoer

Rotterdam strijkijzersnoer

€ 4,95

Snel overzicht

De kleuren van de Rotterdamse vlag: groen met wit gestreept stofsnoer
2-polig (geschikt voor verlichting)
De prijs is per meter
Vul het aantal meters in dat je aan één stuk wilt ontvangen

strijkijzersnoer wit

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • rotterdam snoer groen wit

Details

In 2015 vierde Rotterdam haar stad, 75 jaar na de wederopbouw. Uit gevoelens van trots en vreugde brachten wij deze ode aan Rotterdam - de stad waar het bedrijf Snoerboer is opgericht en uitgegroeid tot het merk Snoerboer. Deel de trots en vreugde met ons en hang het strijkijzersnoer met de kleuren van de Rotterdamse vlag aan jouw lamp.

PS: dit snoer is heus niet expliciet voor de Rotterdam-fanaat, het is voor ons allemaal. Want zeg nou zelf, dit snoer is toch gewoon gezellig?!

Breng meer kleur in je huis of kantoor met de strijkijzersnoeren van snoerboer. Maak je eigen lamp of geef je bestaande lamp een nieuwe look! Kies het snoer dat het beste bij jou en je interieur past! Bekijk ook eens onze andere producten, zoals bijzondere fittingen, plafondkappen en globelampen. Snoerboer maakt van jou een echte designer!

LET OP:

  • Tweepolig snoer is geschikt voor verlichting en niet voor geaarde apparaten! En ja, daar horen strijkijzers ook bij...
  • Wij proberen met onze foto's de werkelijkheid zo goed mogelijk vast te leggen, maar de kleur van het snoer kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto's.

Extra informatie

Artikelnummer 14023
EAN-code Nee
Geproduceerd in
Merk Snoerboer
Soort snoer Patroon
Aantal koperdraden Niet geaard (2x0.75mm)
Kleur Groen, Wit
Vergelijkbare pantonekleur (PMS) Groen met wit
Diameter snoer (mm) 5.5