Plafondkappen

Met een plafondkap geef je je lamp een nette afwerking. We hebben plafondkappen voor één snoer en plafondkappen voor meerdere snoeren. Daarnaast vind je hier ook afdekplaten, plafondbalken en slimme ophangsystemen.

Met een plafondkap geef je je lamp een nette afwerking. We hebben plafondkappen voor één snoer en plafondkappen voor meerdere snoeren. Daarnaast vind je hier ook afdekplaten, plafondbalken en... meer lezen »
Venster sluiten

Met een plafondkap geef je je lamp een nette afwerking. We hebben plafondkappen voor één snoer en plafondkappen voor meerdere snoeren. Daarnaast vind je hier ook afdekplaten, plafondbalken en slimme ophangsystemen.

Plafondkappen

Je lamp is klaar - en dan? Dan pak je de plafondkap en ga je jouw unieke DIY lamp ophangen aan het plafond. Want dat wil je natuurlijk netjes doen. Werk alles af met een passende plafondkap, afdekplaat of een ophangsysteem. En met afdekplaat bedoelen we een afdekkap voor je lamp. Jouw mooie plafondlamp of hanglamp is pas compleet als de aansluiting is weggewerkt en je niets meer ziet van de snoeren. Zet de eettafel terug op zijn plaats, schuif de bank eronder of de gordijnen van de slaapkamer dicht. Afgemonteerd, afgewerkt, klaar om te gebruiken en van te genieten!

Plafondkappen in alle soorten

Plafondkap voor je lamp? Je vindt het bij Snoerboer. Zo vind je in ons uitgebreide assortiment plafondkappen voor 1 lamp of zelfs plafondkappen voor 3 lampen. Zoek je er een voor nóg meer lampen, dan vind je op onze pagina ophangsysteem meerdere lampen alles wat je je aan plafondkappen kunt wensen. Plafondkap in het wit? Hebben we! Ronde plafondkap? Ook die hebben we! Plat, vierkant, in de vorm van een kegel, of een plafondbalk, wat wil je nog meer? Naast de Snoerboer producten heb je ook grote keuze uit bijvoorbeeld de merken Nordlux, ETH en Zipdesign. 

Plafondkap bevestigen

Wil je gewoon zien hoe je een plafondkap bevestigt? In onze video zo bevestig je een plafondkap kun je het stap voor stap zien. En welke vraag je ook hebt, je weet onze klantenservice te vinden he? Want al die keuze, daar kun je misschien best wat hulp bij gebruiken. No problem! Natuurlijk kun je ons stappenplan erbij pakken of op je gemak de instructievideo’s voor het maken van je eigen lamp checken. Lees ook eens de veelgestelde klusvragen want hey, je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Lampen maken doe je met Snoerboer.

Toon meer