Plafondkappen

Artikelen 1 tot 10 van 110 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 1. Trekontlaster plafondaansluiting
  € 0,26

  Een trekontlaster plafondaansluiting zorgt ervoor dat je lamp niet alleen aan de koperen draadjes hangt. Het onderdeel verzekert je daarmee van een solide en veilige constructie. Lus het uiteinde van je snoer door de trekontlaster en hang deze vervolgens aan een haak in je plafond. Op die manier voorkom je dat je snoer door het totale gewicht van je lamp los raakt.

  Meer info
 2. snoerboer moer m10
  € 0,09

  Moertje geschikt voor M10 draadeindjes.
  Meer info
 3. Zwarte klemnippel met ring
  € 1,50

  Dergelijke klemnippels worden vaak gebruik voor de bevestiging van een snoer aan een plafondkap. Door de dop op de nippel te draaien klemt deze vast aan het draad. De metalen ring is bedoeld om de nippel aan de andere kant op z'n plaats te houden. Meer info
 4. simpele plafondkap

  Normale prijs: € 3,50

  Tijdelijke prijs: € 2,00

  Zwarte plafondkap van 122 mm. Handig om je lamp mee af te werken. Meer info
 5. kroonsteen isolatie
  € 0,55

  Geisoleerde kunststof afdekbox voor 2-polige of 3-polige kroonsteen verbindingen. In de box zitten de verbindingen. Je hebt dus geen kroonsteentje meer nodig. Inclusief rubberen tule voor kabel isolatie.


  Het ophangoog zorgt ervoor dat deze box ook in een (systeem) plafond vastgemaakt kan worden.


  De tule (zwarte buisje) is zeer gemakkelijk te verwijderen.

  Meer info
 6. Klemnippel messing M10
  € 2,05


  • Messing

  • M10

  • Geschikt voor op al onze gebruikelijke fittingen

  • Trekontlaster is een dopje dat dient ter versteviging en afwerking

  Meer info
 7. dopop superplatte plafondkap
  € 14,50

  De Dopop is een unieke plafondkap. In tegenstelling tot de meeste plafondkappen is dit ontwerp plat waardoor hij heel dicht tegen het plafond aan hangt. Een beeldschone oplossing die ook nog eens makkelijk is te installeren. Je schroeft het meegeleverde groene dekseltje vast aan de centraaldoos in je plafond en daarna kan je simpelweg de Dopop erin draaien. Dopop past op ronde en vierkante centraaldozen. Originele en zeer strakke afwerking van je hanglamp!


  Hoe het werkt? Nou, zo!

  Meer info
 8. Plafondkap rond zwart
  € 8,50

  Ronde plafondkap voor één lamp.  De bevestiging is met het bijgeleverde beugeltje een fluitje van een cent. De kap heeft een matzwarte coating en misstaat niet in een modern interieur. De afmetingen zijn 110mm in diameter en 25mm in hoogte. Zeer geschikt als je een gebruik maakt van een centraaldoos.

  Meer info
 9. plafondkap met beugel
  € 8,50

  Ronde plafondkap voor één lamp. Je bevestigt de kap gemakkelijk middels het bijgeleverde beugeltje. De kap heeft met z'n matwitte coating een moderne en strakke uitstraling. De afmetingen zijn 110mm in diameter en 25mm in hoogte. Zeer geschikt als je een gebruik maakt van een centraaldoos.

  Meer info
 10. zwarte plafondkap voor meerdere snoeren
  € 12,50

  Wil je 1 lamp, 2 lampen of misschien wel een hele bundel lampen ophangen? Met de DIY-plafondkappen van Zipdesign bepaal je zelf hoeveel lampen je ophangt en kun je een bundel creëren tot wel 7 lampen! Alles wat je nodig hebt is een boortje om het gewenste aantal gaatjes te boren.


  Aan de binnenkant van de kap zijn 7 (boor)puntjes te vinden, zodat je zelf niets hoeft te meten en de geboorde gaatjes altijd op de juiste afstand van elkaar zitten. Bepaal simpelweg hoeveel lampen je uit je lichtpunt wilt halen en boor hiertoe het aantal gaatjes door. Met een zeer eenvoudig maar innovatief ophangsysteem schuif je de kap binnen no-time tegen het plafond aan en klaar ben je!


  LET OP: Deze set bevat geen centraaldoos/basisplaat. Heb je geen centraaldoos in je plafond en wil je liever niet in je plafond boren, dan raden we aan een andere plafondkap te kiezen.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 110 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren