Plafondkappen

Artikelen 1 tot 10 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 1. Trekontlaster plafondaansluiting
  € 0,26

  Een trekontlaster plafondaansluiting zorgt ervoor dat je lamp niet alleen aan de koperen draadjes hangt. Het onderdeel verzekert je daarmee van een solide en veilige constructie. Lus het uiteinde van je snoer door de trekontlaster en hang deze vervolgens aan een haak in je plafond. Op die manier voorkom je dat je snoer door het totale gewicht van je lamp los raakt.

  Meer info
 2. Zwarte klemnippel met ring
  € 1,50

  Dergelijke klemnippels worden vaak gebruik voor de bevestiging van een snoer aan een plafondkap. Door de dop op de nippel te draaien klemt deze vast aan het draad. De metalen ring is bedoeld om de nippel aan de andere kant op z'n plaats te houden. Meer info
 3. zwarte plafondkap voor meerdere snoeren
  € 12,50

  Wil je 1 lamp, 2 lampen of misschien wel een hele bundel lampen ophangen? Met de DIY-plafondkappen van Zipdesign bepaal je zelf hoeveel lampen je ophangt en kun je een bundel creëren tot wel 7 lampen! Alles wat je nodig hebt is een boortje om het gewenste aantal gaatjes te boren.


  Aan de binnenkant van de kap zijn 7 (boor)puntjes te vinden, zodat je zelf niets hoeft te meten en de geboorde gaatjes altijd op de juiste afstand van elkaar zitten. Bepaal simpelweg hoeveel lampen je uit je lichtpunt wilt halen en boor hiertoe het aantal gaatjes door. Met een zeer eenvoudig maar innovatief ophangsysteem schuif je de kap binnen no-time tegen het plafond aan en klaar ben je!


  LET OP: Deze set bevat geen centraaldoos/basisplaat. Heb je geen centraaldoos in je plafond en wil je liever niet in je plafond boren, dan raden we aan een andere plafondkap te kiezen.

  Meer info
 4. klein plafondkapje
  € 1,55

  Zeer klein plafondkapje voor het afwerken van de draden uit het plafond. Glanzend zwart kunststof.


  Meer info
 5. Plafondkap rond zwart
  € 8,50

  Ronde plafondkap voor één lamp.  De bevestiging is met het bijgeleverde beugeltje een fluitje van een cent. De kap heeft een matzwarte coating en misstaat niet in een modern interieur. De afmetingen zijn 110mm in diameter en 25mm in hoogte. Zeer geschikt als je een gebruik maakt van een centraaldoos.

  Meer info
 6. Plafondkap met beugel voor 3 snoeren
  € 14,50

  Sterke, stalen plafondkap voor 3 hanglampen. De plafondkap heeft een diameter van 15 cm en kan met de beugel stevig aan het plafond bevestigd worden. De gaten voor de lampkabels zijn voorzien van trekontlasting.

  Meer info
 7. Plafondkap strak zwart
  € 2,75


  • Zwart kunststof

  • Breedte plafondkant: 7,6 cm 

  • Breedte onderkant 6,4 cm 

  • Hoogte 6,2 cm

  Meer info
 8. CableCup Mini zwart
  € 11,00

  De CableCup Mini is het kleinere broertje van de inmiddels wereldberoemde oplossing voor hangende lampen: de CableCup Classic. Door de CableCup te maken van flexibel kunststof sloegen ontwerpers Jonas Forsman en Lars Wettre twee vliegen in één geniale klap: prachtig, strak design en enorm gebruiksgemak. Nu dus ook verkrijgbaar in een kleiner formaat voor de kleinere hangende lamp.


  Omdat de CableCup gemaakt is van flexibel kunststof is het mogelijk om hem als het ware ’binnenstebuiten te keren’ tijdens het aansluiten: hierdoor zijn alle verbindingspunten zeer makkelijk toegankelijk. Als alles is aangesloten vouw je hem zo weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm en voilà: je lamp hangt aan een prachtige plafondkap met alle aansluitingen binnenin. Geen wonder dat de ontwerpers meerdere designprijzen in de wacht sleepten met deze plafondkap! 

  Meer info
 9. simpele plafondkap

  Normale prijs: € 3,50

  Tijdelijke prijs: € 2,00


  • Zwarte plafondkap  • Diameter 122 mm  • Geschikt voor twee- en driepolig snoer.

  Meer info
 10. CableCup Nano zwart wattnou snoerboer
  € 11,00


  • Flexibel siliconen materiaal

  • Blijft strak tegen het plafond hangen

  • Geprezen om zijn eenvoud, gebruiksgemak en uitstraling

  • Nog kleiner dan de CableCup Mini: ø 90 mm in plaats van 125mm

  • Zwart

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren