Snoerboer, het merk voor mooie snoeren!

Met Snoerboer ben jij de designer.

Snoerboer

Zo is het begonnen
Snoerboer is opgericht in 2009 uit lichte frustratie over de lelijke plastic snoeren aan prachtige lampen en de schmützige kabelgootjes aan het helderwitte plafond. Dat kan mooier, dacht Derk – oprichter en eigenaar – want snoeren mogen opvallen en matchen met het interieur. De radartjes begonnen te draaien en tijdens de strijk was daar de openbaring: dat snoer aan het strijkijzer. Dát is het.

Jaren nadien, 169 verkooppunten rijker en vele te gekke creaties verder, kunnen we inmiddels met trots stellen dat Snoerboer hét hippe verlichtingsmerk van Nederland en België is. 

Maak het zo mooi als jij wilt (en deel het!)
Snoerboer wil lampen mooi maken vanaf het plafond of het stopcontact tot aan de lichtbron. Daarom heeft Snoerboer een enorme keuze uit gekleurde Snoerboer-snoeren - dit zijn snoeren die een gekleurd textielen, linnen, katoenen of zelfs juten jasje dragen.

Maar met alleen een te gek elektriciteitsdraad krijg je je lamp niet brandend, dus heeft Snoerboer een hele reeks fittingen, fittinghulzen, plafondkappen, lichtbronnen en aansluitmaterialen. Eigenlijk alle producten die jij nodig hebt om je lamp te laten branden!

Heb je twee linkerhanden of vind je alles met stroom gewoon een beetje spannend? Geen zorgen, we helpen je graag op weg met onze instructievideo's en het Snoerboer-stappenplan!

Snoerboer neemt de wereld over
Het standaard kunststof snoer is een hip gekleurd stofjasje aangetrokken en daarmee was de upgrade van het elektriciteitssnoer een feit. Momenteel produceren we kilometers gekleurd strijkijzersnoer die de hele wereld overgaan: van Amerika tot aan Singapore en van Zweden tot aan Zuid-Afrika. Daarmee kan wel gezegd worden dat Snoerboer de afgelopen jaren is uitgegroeid tot hét merk voor mooie snoeren en unieke verlichting. Dus, loop je ergens tegen een gekleurd textielsnoer aan? Dan kan je er donder op zeggen dat het van Snoerboer komt.

Als toevoeging aan onze eigen productlijn verkopen wij eveneens tal van andere opvallende en innovatieve merken en we werken graag samen met designers die gebruik maken van onze producten.

Kwaliteit is prioriteit
Maar we horen je denken, “Zoveel snoer?! Hoe zit het dan met de kwaliteit?” Bij Snoerboer hechten wij veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij aandacht is voor de makelij en duurzaamheid. Om deze hoge kwaliteit aan jou te garanderen zijn alle Snoerboer-producten in Europa vervaardigd - wij halen niets uit China! Dat is belangrijk, want het zorgt ervoor dat jij jarenlang plezier kunt hebben van onze snoeren.

Persoonlijke service & advies
Dat jij plezier hebt van onze producten, maakt ook ons blij! Als je er even niet uit komt, of vragen hebt, dan staan we je graag te woord en woon of ben je in de buurt van Rotterdam? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom genaamd Wattnou aan de Nieuwe Binnenweg 190.

Ben je een designer, projectinrichter of heb je een eigen winkel? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via info@snoerboer.nl om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.