Kabelhouders

Kabelhouders of kabelgoten zorgen ervoor dat je de snoeren van je lamp op een stijlvolle manier langs de muur of plafond laat lopen. Vind hieronder ons assortiment. 

Kabelhouders of kabelgoten zorgen ervoor dat je de snoeren van je lamp op een stijlvolle manier langs de muur of plafond laat lopen. Vind hieronder ons assortiment.  meer lezen »
Venster sluiten

Kabelhouders of kabelgoten zorgen ervoor dat je de snoeren van je lamp op een stijlvolle manier langs de muur of plafond laat lopen. Vind hieronder ons assortiment. 

Kabelhouders

Een kabelhouder gebruik je om een snoer te geleiden over een plat oppervlak. Ze worden ook wel kabelklemmetjes of kabelclips genoemd. Deze handige items bevestig je met een schroefje aan je muur of met de plakkertjes waarmee ze komen. Sommige kabelhouders zijn namelijk zelfklevend. Vervolgens klem je je snoer erin vast. 

Kabelhouders voor meerdere toepassingen

Als je de look van een plafondhaak maar niets vindt, gebruik dan een kabelhouder. Of je nu een kabelhouder voor je plafond of een kabelhouder voor je muur of bureau zoekt, in ons assortiment vind je er vast een die geschikt is. Zo zijn de CableDrops gekleurde kabelklemmen ideaal om de kabel van je laptop of telefoon te bevestigen aan je bureau. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon gebruiken om je strijkijzersnoer stijlvol over je muur of plafond te geleiden. Daarmee zijn kabelhouders de ideale accessoires voor het maken van je eigen lamp. 

Kabelclips in verschillende kleuren

Kabels wegwerken is verleden tijd met het gebruik van kabelclips. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en dus hoéf je niet eens meer je snoeren weg te werken. Doordat je ze kunt matchen met de kleur van je interieur of lamp, zijn ze ineens onderdeel van het design. Zo kun je de kabelklemmen in een bepaald patroon aanleggen voor een speels effect. Zet het snoer vast in de kabelklem en klaar ben je. Kabelclips in het zwart zijn veruit het populairst: ze zorgen voor een strakke afwerking en passen bij alles. 

Kabelgoot en kabelslang 

Wie liever ander kabelmanagement heeft, kan ook kiezen voor een kabelgoot of kabelslang. Ideaal om de kabels van je computer netjes mee weg te werken. 

Toon meer