Stekkerdozen

Op zoek naar een stekkerdoos? Vind hier de stekkerdoos die je nodig hebt. Van standaard witte stekkersdozen, tot gekleurde stekkerdozen. Of Stekkerdozen met USB of een schakelaar: je vind ze hieronder.

Op zoek naar een stekkerdoos? Vind hier de stekkerdoos die je nodig hebt. Van standaard witte stekkersdozen, tot gekleurde stekkerdozen. Of Stekkerdozen met USB of een schakelaar: je vind ze... meer lezen »
Venster sluiten

Op zoek naar een stekkerdoos? Vind hier de stekkerdoos die je nodig hebt. Van standaard witte stekkersdozen, tot gekleurde stekkerdozen. Of Stekkerdozen met USB of een schakelaar: je vind ze hieronder.

Stekkerdozen

Stekkerdozen zijn eigenlijk onmisbaar. Naast de bank of achter een kastje; overal heb je wel extra stroompunten nodig. Snoerboer heeft een groot assortiment aan stekkerdozen met en zonder stroomsnoer. Een losse stekkerdoos is een stekkerdoos zonder snoer en kun je gebruiken om er zelf een snoer en stekker aan te maken. Maar wil je liever een kant-en-klare stekkerdoos? Hebben we voor je. Bijvoorbeeld een stekkerdoos 2-voudig voor binnen. Ook voor buiten is er een speciale stekkerdoos, deze Tuin-stopcontact 2-voudig in het zwart heeft een 10 meter lang snoer en is geschikt voor gebruik in de tuin. Middels de spies aan de onderkant prik je ‘m zo waar je extra stroompunten kunt gebruiken. 

Stekkerblokken

De Powercube stekkerblokken vallen op qua vorm en springen er uit qua gebruiksgemak! Deze stekkerblokken bieden ruimte aan meerdere stekkers (groot of klein) en door het kubusvormige ontwerp zitten deze stekkers elkaar ook niet in de weg. De Powercube stekkerblok is er ook in een variant met 2 usb-poorten. Je hebt dan altijd een oplaadpoort voor bijvoorbeeld je telefoon bij de hand! Hier op Snoerboer headquarters hebben we er allemaal één op ons bureau liggen, dus we spreken uit ervaring. Je wilt nooit meer zonder.

Gekleurde stekkerdoos

Stekkerdozen zijn vaak wit of zwart. En een beetje saai. De stekkerdozen van het merk Hugo! brengen daar verandering in, ze zijn verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren en met ruimte voor 4 en 8 stekkers. Daarnaast zijn de Hugo! stekkerdozen voorzien van een schakelaar om alle aangesloten apparaten in één keer van het stroom af te halen. 

Toon meer