Snoerschakelaars en snoerdimmers

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 1. zwarte snoerdimmer snoerboer
  € 12,95

  Mooie stijlvolle snoerdimmer voor gloeilampen en spaarhalogeen "gloeilampen". Gemakkelijk zelf te monteren. Deze dimmer is geschikt voor lampen van 40 t/m 160W. Geschikt voor snoeren van 2x0,75mm. Geaarde (dikkere) snoeren passen niet in deze dimmer.


  Geschikt voor platte kabel H03VVH2-F 2X0.75 mm2, ronde H03VV-F 2X0.75 mm2, platte kabels H03VVH2-F 2X0.75 mm² en ronde kabels H03VV-F 2X0.75 mm²

  Meer info
 2. vloerdimmmer
  € 18,75

  Zwarte vloerdimmer voor halogeen en gloeilampen lampen van 40-300W. Niet geschikt voor ledlampen.


  76x95x36mm


  Fase-aansnij dimmer (R+L)

  Meer info
 3. snoerdimmer zwart
  € 17,50

  Mooie stijlvolle snoerdimmer voor gloeilampen en spaarhalogeen "gloeilampen". Gemakkelijk zelf te monteren. Deze dimmer is geschikt voor lampen van 10 t/m 150W. Geschikt voor snoeren van 2x0,75mm. Dikkere snoeren passen niet in deze dimmer. Meer info
 4. Witte snoerdimmer 10-150W
  € 17,50

  Mooie stijlvolle snoerdimmer voor gloeilampen en spaarhalogeen "gloeilampen". Gemakkelijk zelf te monteren. Deze dimmer is geschikt voor lampen van 10 t/m 150W. Geschikt voor snoeren van 2x0,75mm. Dikkere snoeren passen niet in deze dimmer.

  Let op: niet geschikt voor led lampen.

  Meer info
 5. Led snoerdimmer zwart
  € 21,95

  Ben je op zoek naar dé finishing touch op je creatie; voeg deze led snoerdimmer toe! Behalve aan en uit kun je met een dimmer je lamp in de gewenste sterkte laten branden. Ledlampen vanaf 4 Watt kunnen gedimd worden met deze snoerdimmer. Wil je een andere lamp dan een ledlamp dimmen? Geen probleem! Deze dimmer is ook geschikt voor halogeenlampen en gloeilampen.


  Maar let op; led dimmen blijft vanwege de complexe techniek vaak toch een kwestie van proberen. Soms haalt het wattage van de lamp nét de ondergrens van de snoerdimmer niet. Hierop kunnen we zodoende geen garanties geven.

  Meer info
 6. vloerdimmer transparant
  € 18,75

  Transparante vloerdimmer voor halogeen- en gloeilampen lampen tussen de 40 en 300W. Helaas niet geschikt voor ledlampen.

  Meer info
 7. Tradim led snoerdimmer zwart
  € 25,95

  Ben je op zoek naar dé finishing touch op je creatie? Voeg deze led snoerdimmer toe! Naast je lamp aan- en uitzetten kun je met een dimmer je lamp natuurlijk in de gewenste sterkte laten branden. Ledlampen vanaf 1 Watt kunnen gedimd worden met deze snoerdimmer. Sterkere lampen dimmen beter dan lampen met weinig vermogen.


  Met de stelschroef kan je eenvoudig het dimbereik aangeven. Zodoende "weet" de dimmer wat hij aan het dimmen is.

  Meer info
 8. led vloerdimmer
  € 37,95

  Klassieke vloerdimmer maar dan met de nieuwste led dim technologie. Met schuif voor het dimmen van de lamp en een aan/uit knop. Indien gebruik gemaakt wordt van een elektronische transformator kan deze dimmer ook gebruikt worden voor 12V lampen. Deze dimmer kan meerdere ledlampen dimmen mits zij identiek zijn en het totale vermogen onder de 27W ligt. Ook geschikt voor halogeen- en gloeilampen. Let er wel op dat niet elke ledlamp dimbaar is, dit staat aangegeven op de lamp.

  Meer info
 9. vloerdimmer led
  € 29,50

  Robuuste vloerdimmer speciaal gemaakt voor ledlampen. Deze Rondo dimmer van het Italiaanse Relco is voorzien van een schuifknop voor het dimmen van je lamp, met daarnaast een traditionele aan/uit schakelaar. Bovendien is hij gemakkelijk in het donker te vinden dankzij het kleine lampje binnenin. Komt voor op de meeste designlampen van Flos en is nu dus beschikbaar in LED variant.


  Ledlampen vanaf 4 Watt kunnen gedimd worden met deze vloerdimmer. Deze dimmer is ook geschikt voor halogeenlampen en gloeilampen!


  Let op: het dimmen van ledlampen blijft vanwege de complexe techniek helaas vaak toch een kwestie van proberen. Soms haalt het wattage van de lamp nét de ondergrens van de dimmer niet. Hierop kunnen we zodoende geen garanties geven.

  Meer info
 10. Aansluitsnoer met leddimmer
  € 26,95

  De dimmers van Tradim staan bekend om hun betrouwbaarheid als het gaat om dimmen van ledlampen. Elke ledlamp met een vermogen tussen de 1 en 100 watt kan moeiteloos en zonder knipperen gedimd worden. Met deze compacte snoerdimmer kan je gelijk aan de slag, hij wordt namelijk geleverd met stekker en snoer met contrastekker. Hierdoor hoef je alleen maar de stekker van je lamp aan te sluiten op de dimmer. Alleen geschikt voor gebruik met één lichtbron.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren