Lichtsnoeren voor buiten

Lichtsnoeren voor buiten zijn waterdicht (IP44) en ook nog eens gezellig. Ontdek de collectie hieronder. Wil je zelf een lichtsnoer maken shop dan hier je losse lichtsnoer onderdelen

Lichtsnoeren voor buiten zijn waterdicht (IP44) en ook nog eens gezellig. Ontdek de collectie hieronder. Wil je zelf een lichtsnoer maken shop dan hier je losse lichtsnoer onderdelen .  meer lezen »
Venster sluiten

Lichtsnoeren voor buiten zijn waterdicht (IP44) en ook nog eens gezellig. Ontdek de collectie hieronder. Wil je zelf een lichtsnoer maken shop dan hier je losse lichtsnoer onderdelen

Lichtsnoeren voor buiten

Lichtsnoeren voor buiten zijn waterdicht en speciaal gemaakt voor gebruik in de tuin of balkon. Met een beschermingswaarde van IP44 zijn ze bestand tegen regen. Bij zeer slechte weersomstandigheden raden wij wel aan het lichtsnoer van buiten naar binnen te halen, zo heb je er het langst plezier van! Lichtsnoeren voor buiten fungeren ook prima als feestverlichting in je tuin, op je terras of balkon. En ze zijn niet seizoensgebonden, dus ze zijn zowel in de zomer als in de winter een goed idee! Naast een lichtsnoer kun je ook andere buitenlampen gebruiken om je buiten verder te verlichten. Vaak komen deze lichtsnoeren met E27 fitting, geschikt voor je alledaagse E27-lamp.

Lichtsnoeren voor buiten waterdicht

Waterdichte lichtsnoeren voor buiten kopen doe je bij Snoerboer. Door ons ruime assortiment heb je keuze uit vele verschillende buiten lichtsnoeren. Je vindt er vast een die bij jouw tuin of balkon past. Zo hebben we lichtsnoeren van wel 20 meter en snoeren met witte bollen die prima tegen een spatje water kunnen! Wil je liever zelf een lichtsnoer voor buiten maken? Dat kan met onze losse prikkabel onderdelen. Hiermee bepaal je zelf hoeveel lichtbronnen en snoer je nodig hebt. Er is voor ieder wat wils dus. 

Party lights

Party lights klinkt feestelijk, maar het is in principe gewoon een andere benaming voor lichtsnoeren voor buiten. Je hebt ze vast wel eens ergens gezien: rubberen snoeren met vaak gekleurde lampjes eraan. Met dit soort verlichting krijg je al snel het festival gevoel. Mocht je gekleurde lampjes iets te bont vinden, kun je er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om er ‘gewone’ E27 lampjes in te doen. 

Toon meer