Lichtsnoeren op batterij

Je kiest voor een lichtsnoer op batterij als je op zoek bent naar makkelijke sfeerverlichting zonder gedoe. Een stopcontact in de buurt is namelijk niet meer nodig. Vind hieronder onze collectie lichtsnoeren op batterij en solar lichtsnoeren.

Je kiest voor een lichtsnoer op batterij als je op zoek bent naar makkelijke sfeerverlichting zonder gedoe. Een stopcontact in de buurt is namelijk niet meer nodig. Vind hieronder onze collectie... meer lezen »
Venster sluiten

Je kiest voor een lichtsnoer op batterij als je op zoek bent naar makkelijke sfeerverlichting zonder gedoe. Een stopcontact in de buurt is namelijk niet meer nodig. Vind hieronder onze collectie lichtsnoeren op batterij en solar lichtsnoeren.

Lichtsnoeren op batterij

Ben je op zoek naar een lichtsnoer op batterij? Goede keus! Doordat je geen stoptcontact meer nodig hebt ben je vrij om je lichtsnoer te hangen waar jij wilt. Lichtsnoer over je wandplank draperen? Leuk! Lichtsnoer om je plantenpot wikkelen? Doen! Zo kun je werkelijk alle kanten op. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat het licht ongezelliger is; de oplaadbare lampjes van tegenwoordig produceren gewoon (extra) warmwit licht. Aan gezelligheid dus geen gebrek met deze lampjes slingers die op batterij werken! En net toen je dacht dat deze lampjes op batterij snel op zijn - dat valt tegenwoordig dus heel erg mee. Sommige lampen komen zelfs met een timer. Je kunt dan van tevoren instellen wanneer het licht uit gaat. Daarnaast verbruiken ze zo weinig energie dat je er lang plezier van hebt!

Lichtsnoeren op accu

Lichtsnoeren op accu zijn de duurzamere variant van snoeren die op batterij werken. Deze lichtsnoeren kun je namelijk gewoon opladen via je USB-kabel. Op die manier verslind je geen batterijen. Leuk feitje: sommige van deze lichtsnoeren werken op slechts 0,02 watt! Wil jij daarom een iets duurzamere alternatief voor lichtjes, dan kies je dus voor een lichtslinger met accu.

Solar lichtsnoer

Jazeker, het bestaat. Deze lichtsnoeren werken op zonne-energie en worden dus met name als buitenlampen gebruikt. Deze zijn op hun beurt weer wat milieuvriendelijker dan de lichtsnoeren op accu. Ideaal voor wie graag duurzame lampjes in huis haalt. Daarnaast zijn deze solar lichtsnoeren bestand tegen regen. Laat ze niet buiten hangen bij een stortbui of als het stormt, want dat overleven ze niet. Verder vind je in ons assortiment ook lichtsnoeren met schemersensor. Die werken ook op zonne-energie. Het verschil: ze springen automatisch aan zodra het donker wordt en weer uit zodra ze licht vangen. Je hebt er dus geen omkijken meer naar. Kijk bij lichtsnoeren voor buiten als je al onze weerbestendige lichtslingers wilt zien of ga naar onze collectie lichtsnoeren voor binnen.

Toon meer