Lichtsnoeren

Lichtsnoeren zijn snoeren met lampjes waarmee je in één keer je ruimte van sfeer voorziet. Kies uit rubberen lichtsnoeren, lichtsnoeren met bollen en nog veel meer. Ontdek het hieronder. 

Lichtsnoeren zijn snoeren met lampjes waarmee je in één keer je ruimte van sfeer voorziet. Kies uit rubberen lichtsnoeren, lichtsnoeren met bollen en nog veel meer. Ontdek het hieronder.  meer lezen »
Venster sluiten

Lichtsnoeren zijn snoeren met lampjes waarmee je in één keer je ruimte van sfeer voorziet. Kies uit rubberen lichtsnoeren, lichtsnoeren met bollen en nog veel meer. Ontdek het hieronder. 

Lichtsnoeren

Lichtsnoeren zijn snoeren met gezellige lampjes eraan. Het is een makkelijk product waarmee je in één keer sfeer aanbrengt in je ruimte. Je ziet ze vaak op balkons, terrassen en in tuinen tijdens de zomermaanden. Maar ze zijn ook handig voor binnen, bijvoorbeeld voor een feestje of tijdens de decembermaand. Ze komen ook in verschillende vormen. Zo hebben we prikkabels. Dat zijn van die rubberen snoeren met fittingen die waterbestendig zijn en dus veilig buiten kunnen hangen. Daarnaast hebben we ook snoeren met balletjes eraan. Ze zijn beschikbaar in vele kleuren, zoals zwart, wit, maar ook oranje en lichtblauw bijvoorbeeld.

Lichtsnoer kopen

Een lichtsnoer kopen doe je bij Snoerboer. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan lichtsnoeren, zodat je er vast eentje vindt die bij jouw ruimte of wensen past. Of je nu een lichtsnoer voor in de tuin zoekt, een gekleurde lichtsnoer of een snoer met witte balletjes. Er is genoeg keuze voor iedereen. Denk je, ik wil zelf een lichtsnoer maken? Wil je liever een lichtsnoer op maat? Maak hem dan zelf! Dat kan met onze losse prikkabel onderdelen. Zo bepaal je zelf hoeveel meter snoer je nodig hebt en hoeveel lampjes. Het is trouwens helemaal niet moeilijk om er zelf een te maken.

Snoer met lampjes

Deze snoeren met lampjes worden vaak in de zomer naar buiten gehaald. Maar eigenlijk zijn ze het hele jaar door ideaal als verlichting. Gebruik ze als kerstversiering, tijdens een feestje, een barbecue of hang ‘m lekker op in de slaapkamer of studentenkamer voor een knusse bedoeling. 

Toon meer