Spot

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 1. Spaarhalogeen reflector E14 R39 18W (30W)
  € 2,95

  Deze besparende halogeen reflectorlamp vervangt moeiteloos een 30W gloeilamp reflector. Het uiterlijk en de lichtproductie van de lamp zijn nagenoeg gelijk. Nog steeds moeiteloos dimbaar. Het slimme alternatief voor de traditionele gloeilamp. 


  Deze halogeen spot heeft het speciale, kleinere R39 formaat met een diameter van 39 mm.

  Meer info
 2. Gloeilamp reflector lampje E14 25W
  € 2,85

  Dit is de originele gloeilamp reflector met een matte kop. Hij past in een kleine fitting. Deze R50 gloeilamp spot komt vaak voor in richspotjes en plafondlampen.

  Meer info
 3. philips corepro e14 led
  € 7,49

  Philips CorePro led spots zijn zeer zuinige vervangers van halogeenspots. Deze lamp met kleine E14 fitting verbruikt slechts 2,2 watt en geeft evenveel licht als de 30W halogeen variant. Bovendien gaat hij veel langer mee.


  Deze led spot heeft het speciale, kleinere R39 formaat met een diameter van 39 mm.

  Meer info
 4. Spaarhalogeen reflector E14 28W (40W)
  € 2,99

  Deze besparende halogeen reflectorlamp vervangt moeiteloos een 40W gloeilamp reflector. Het uiterlijk van de lamp is nagenoeg gelijk. Het slimme alternatief voor de traditionele gloeilamp. Met de nieuwe spaarhalogeen bieden wij een uitgebreide serie aantrekkelijke lampen met schroeffitting ter vervanging van minder efficiënte reflectorlampen. Daarnaast overtuigen ook de gebruikelijke voordelen van halogeenlampen, zoals briljant, helder halogeenlicht en volledig dimbaar.

  Meer info
 5. Halogeen reflector E14 18W (25W)
  € 2,99

  Deze besparende halogeen reflectorlamp vervangt moeiteloos een 25W gloeilamp reflector. Het uiterlijk van de lamp is nagenoeg gelijk. Het slimme alternatief voor de traditionele gloeilamp. Met de nieuwe spaarhalogeen bieden wij een uitgebreide serie aantrekkelijke lampen met schroeffitting ter vervanging van minder efficiënte reflectorlampen. Daarnaast overtuigen ook de gebruikelijke voordelen van halogeenlampen, zoals briljant, helder halogeenlicht.

  Meer info
 6. Gloeilamp reflector lampje E14 40W
  € 2,85

  Niet in voorraad

  Dit is de originele gloeilamp reflector met een matte kop. Hij past in een kleine fitting. Deze R50 gloeilamp spot komt vaak voor in richtspotjes en plafondlampen.

  Meer info

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren