Lichtbronnen

Zoek je een lichtbron voor in je lamp? Je vindt hier lichtbronnen in alle soorten en maten: van ledlampen tot gloeilampen en van E27-lampen tot E40-lampen.

Zoek je een lichtbron voor in je lamp? Je vindt hier lichtbronnen in alle soorten en maten: van ledlampen tot gloeilampen en van E27-lampen tot E40-lampen. meer lezen »
Venster sluiten

Zoek je een lichtbron voor in je lamp? Je vindt hier lichtbronnen in alle soorten en maten: van ledlampen tot gloeilampen en van E27-lampen tot E40-lampen.

Lichtbronnen

De perfecte lichtbron voor jouw nieuwe lamp, of wil je lichtbronnen vervangen? Je vindt de lamp die bij jouw wensen past in ons enorme assortiment. Want bij iedere vorm van verlichting en bij elke armatuur past een specifieke lamp. Maak je keuze uit de verschillende soorten, vormen, fittingen, kleuren en merken. Over lichtbronnen per kleur gesproken: ooit geweten dat er verschil is tussen warm wit, extra warm wit en helder wit? De keuze is reuze! Jij bent de designer van jouw lamp en juist de lichtbron maakt 'm uniek. Heb je al besloten welke vorm je wilt? De welbekende edison lamp, een classy peer lamp, een uitgesproken XXL lamp of doe eens gek en ga voor een kaars lamp. E14, E27, E40 of GU10? Dit is geen geheimtaal, het is een greep uit de soorten fittingen die je bij ons vindt. En je mag ons er alles over vragen! 

And last but not least: check dan ook meteen even de verschillende types lichtbronnen! Want er gaat een nieuwe wereld voor je open in ons assortiment: LED lampen, gloeilampen, halogeenlampen, kooldraadlampen. Of misschien ben jij op zoek naar spotjes. Wat een keuze he?

Ledlampen

Naast al dat uiterlijk vertoon (want de ene is nog mooier dan de andere) speelt ook functionaliteit een rol bij de keuze van je lichtbron. Ken je de voordelen van ledlampen al? Om te beginnen: duurzaam - groen - goed voor Moeder Natuur. De lamp gaat 15.000 branduren mee, dat staat gelijk aan zo’n 15 jaar. Vervolgens: de lamp heeft een ultralaag energieverbruik, hij bootst namelijk met slechts 2W een gloeilamp van 25W na. Knap dingetje he? Daarnaast hebben ledlampen een minimale warmteafgifte; brandt hij direct op 100% en bovenal is hij mooi! Met hun warme, witte licht zorgen ze voor een zonsondergang in huis. Jij wilt toch ook niets anders meer?

Naast Snoerboer lichtbronnen vind je onder andere Calex lichtbronnen, Laes lichtbronnen, en Philips lampen in onze webshop. Uiteraard ben je bij ons ook aan het goede adres voor advies: vraag ons alles dat je wilt weten over lampen, lichtbronnen, wattage, kleur, fittingen - noem maar op. 

Toon meer