Lichtbronnen

snoerboer ledlampen

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 1. rode gloeilamp
  € 2,25

  Een gekleurde, dimbare gloeilamp. Deze zeer gunstig geprijsde sfeerlampjes komen ook vaak voor in prikkabels buiten. De lampjes passen zonder aanpassingen in een normale fitting. Meer info
 2. Spaarhalogeen reflector E27 42W (60W) Wattnou Snoerboer
  € 2,99

  Deze besparende R63 halogeen reflectorlamp vervangt moeiteloos een 56W gloeilamp reflector. Het uiterlijk van de lamp is nagenoeg gelijk. Het slimme alternatief voor de traditionele gloeilamp. Met de nieuwe spaarhalogeen bieden wij een uitgebreide serie aantrekkelijke lampen met schroeffitting ter vervanging van minder efficiënte reflectorlampen. Daarnaast overtuigen ook de gebruikelijke voordelen van halogeenlampen, zoals briljant, helder halogeenlicht.

  Meer info
 3. krypton mushroom
  € 3,50

  Gloeilamp met een bijzondere vorm. Ouderwets uiterlijk maar helemaal mooi. Deze lamp heeft geen lampenkap nodig want hij is al mooi van zichzelf. 40W opaal matte gloelamp.


  Een gloeilamp heeft bepaalde beperkende eigenschappen. De maximale levensduur van deze lamp is ongeveer 1000 tot 1500 uur. Wij geven natuurlijk de garantie dat de lamp werkt bij aankomst, maar we kunnen helaas geen garantie geven op de levensduur aangezien dit van vele factoren afhankelijk is.

  Meer info
 4. Calex spaarhalogeen lamp 42W (60W)
  € 2,19

  Spaarhalogeen met de bekende gloeilampvorm en de standaard E27 schroeflampvoet. Spaarhalogeen is het briljante, directe alternatief voor gloeilampen. De spaarhalogeen lampen stralen een mooi licht uit, net als een gloeilamp. Bovendien bespaart u tot 30% energie en gaat de lamp dubbel zo lang mee.

  Meer info
 5. 40W heldere gloeilamp E27

  Standaard heldere gloeilamp met normale fitting.

  Meer info
 6. Grote globe
  € 16,50

  Deze mooi gevormde lamp van 125mm doorsnede is perfect voor ruimtes waar niet veel licht nodig is, maar wel behoefte is aan mooie sfeerverlichting. De ouderwetse vorm zorgt voor een unieke retro look. Leuk in combinatie met een vintage snoer!


  LET OP: het glas van deze lamp kan een gouden gloed over zich hebben.

  Meer info
 7. Grote heldere 40W gloeilamp G125
  € 9,99


  • Grote globe

  • Zeer geschikt als decoratieve lamp

  • Diamater van 12.5cm

  • Verbruik 40 Watt

  • Dimbaar

  Meer info
 8. 80mm globelamp
  € 8,00

  Globe gloeilamp met een diameter van 80mm. Past in een normale fitting.


  Een gloeilamp heeft bepaalde beperkende eigenschappen. De maximale levensduur van deze lamp is ongeveer 1000 tot 1500 uur. Wij geven natuurlijk de garantie dat de lamp werkt bij aankomst, maar ook deze lamp gaat kapot. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de levensduur aangezien dit van vele factoren afhankelijk is. Het kan dan ook raadzaam zijn een reserve lamp aan te schaffen om verzendkosten uit te besparen.


  Let op: gloeilampen van een dergelijk formaat kunnen "geboren" zijn met lichte vlekjes of streepjes in het glas. Deze oneffenheden dragen bij aan de old school, authentieke look van de lampen. Dat het glas niet volkomen egaal is, heeft te maken met de productie ervan, waarbij een groot én relatief dun glasoppervlak geblazen moet worden. Dit is een complex werk, waarbij oneffenheden in het glas helaas onoverkomelijk zijn. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij hierop helaas geen garantie bieden.

  Meer info
 9. Calex spaarhalogeen kogellampje E27 42W (60W)

  Spaarhalogeen met de bekende gloeilampvorm en de standaard E27 fitting (grote fitting) is het
  briljante, directe alternatief voor gloeilampen. De spaarhalogeen lampen stralen een mooi licht uit, net als een gloeilamp. Bovendien bespaart u tot 30% energie en gaat de lamp dubbel zo lang mee. Meer info
 10. SPL grote heldere halogeenlamp globe E27 95mm 42W (60W) G95

  Deze heldere halogeenlamp is volledig dimbaar en geeft evenveel licht als een 60W gloeilamp, maar verbruikt slechts 42W. In feite is deze globe een verbeterde versie van een gloeilamp. De lamp heeft geen lampenkap nodig, want deze is al mooi van zichzelf.


  De maximale levensduur van deze lamp ligt tussen de 1500 tot 2000 uur. De levensduur van halogeenlampen is afhankelijk van verschillende factoren en kan daarom verschillen van de aangegeven levensduur.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren