Paulmann lampen

Op zoek naar een Paulmann lamp? Snoerboer heeft een groot assortiment. Paulmann URail, Paulmann Plug & Shine of gewoon een tafellamp van Paulmann – er is voor ieder wat wils.

Op zoek naar een Paulmann lamp? Snoerboer heeft een groot assortiment. Paulmann URail, Paulmann Plug & Shine of gewoon een tafellamp van Paulmann – er is voor ieder wat wils. meer lezen »
Venster sluiten

Op zoek naar een Paulmann lamp? Snoerboer heeft een groot assortiment. Paulmann URail, Paulmann Plug & Shine of gewoon een tafellamp van Paulmann – er is voor ieder wat wils.

Paulmann lampen

Paulmann lampen staan bekend om hun hoge kwaliteit en veelzijdigheid. Ze zijn de oplossing voor al jouw lichtvragen. Sommige lampen maken een design statement en andere lampen zijn meer functioneel, zoals de inbouwspots of kastverlichting! Ook als je op zoek bent naar een leeslampje slaag je bij Paulmann. En zelfs badkamerspots heeft Paulmann in de collectie. Door de IP44 waarde zijn deze spotjes perfect als badkamerlamp en creëer jij het licht dat jij nodig hebt. Een Paulmann hanglamp voor in de woonkamer of een nachtlampje voor in de slaapkamer – alles is mogelijk met Paulmann.

Paulmann railverlichting

Paulmann URail is een serie met alles wat je nodig hebt voor je railverlichting. Naast de verlichtingrails hebben ze ook spotjes, verbindingsstukken en eindvoedingen – eigenlijk alles om de railverlichting werkend te maken! Het systeem van de Paulmann URail kun je onbeperkt koppelen en is eenvoudig te installeren. De verschillende spots klik je makkelijk in de rails en kun je ook makkelijk verplaatsen of eruit halen. De Paulmann URail serie heeft zelfs pendeladapters, waarmee je zelfs een hanglamp kunt ophangen aan de railverlichting.

Paulmann buitenverlichting

Paulmann heeft naast verlichting voor binnen ook een grote collectie buitenverlichting. Zo hebben ze de Plug & Shine serie, waarmee je alle delen in je tuin goed kunt verlichten. Je hebt de vloerlampen waarmee je een warme sfeer creëert, maar je hebt ook de grondspies waarmee je de planten goed uit kunt lichten. Naast deze serie heeft Paulmann ook genoeg solar buitenlampen en sensor buitenlampen. Toch op zoek naar andere soorten buitenverlichting? Bekijk hier onze collectie buitenlampen

Toon meer