Halo Design lampen

Halo Design is een Scandinavisch merk wat duurzame , moderne en vooral mooie lampen maakt. Een kleurrijke tafellamp of een minimalistische hanglamp – Halo Design heeft voor elk interieur de juiste lamp.

Halo Design is een Scandinavisch merk wat duurzame , moderne en vooral mooie lampen maakt. Een kleurrijke tafellamp of een minimalistische hanglamp – Halo Design heeft voor elk interieur de juiste... meer lezen »
Venster sluiten

Halo Design is een Scandinavisch merk wat duurzame , moderne en vooral mooie lampen maakt. Een kleurrijke tafellamp of een minimalistische hanglamp – Halo Design heeft voor elk interieur de juiste lamp.

Halo Design

Halo Design is een Deens bedrijf dat sinds 1994 lampen maakt waarbij duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Deze originele lampen worden ontworpen met het Scandinavische minimalisme in het achterhoofd. Dat zie je ook terug in de gestroomlijnde designs. Het maakt niet uit of je Halo Design als slaapkamerlamp gebruikt of als woonkamerlamp – deze design lampen passen in elk gedeelte van je huis! Daarnaast zijn de lampen ook nog eens functioneel. Veel van de lampen zijn zo ontworpen dat de lichtrichting te verstellen is. Hiermee bepaal jij helemaal zelf hoe de lamp jouw woonruimte verlicht.

Halo Design varianten

Het Deense merk heeft veel verschillende designs. Bij sommige designs moet je nog een lichtbron kiezen en bij een paar zit die er al in! Daarnaast is elke serie anders: zo heb je de kleurrijke Bubbles serie, maar ook de minimalistische Dueodde lamp. Of je nou op zoek bent naar een hanglamp of plafondlamp, bijna elke serie van Halo Design bestaat uit een reeks waarin je deze verschillende type lampen terugvindt. Combineer de verschillende kleuren, maten of uitvoeringen van een reeks voor een speels effect.

Halo Design Atom

Halo Design heeft veel verschillende designs, maar een van de échte decoratiestukken is de Halo Design Atom. Deze serie is er in elke variant: een wandlamp, een tafellamp, een staande lamp en een plafondlamp! Als je goed kijkt naar het design lijken de bollen op atomen en hun roterende elektronen. Het leuke aan het design is dat je de armen ook kunt bewegen, waardoor het nóg meer op atomen lijkt.

Toon meer