Lampen

Voor wie liever een kant-en-klare lamp wil hebben we een ruim assortiment kant-en-klare lampen. Of je nu een hanglamp, staande lamp of tafellamp zoekt, er zit vast wat tussen wat je mooi vindt. 

Voor wie liever een kant-en-klare lamp wil hebben we een ruim assortiment kant-en-klare lampen. Of je nu een hanglamp, staande lamp of tafellamp zoekt, er zit vast wat tussen wat je mooi... meer lezen »
Venster sluiten

Voor wie liever een kant-en-klare lamp wil hebben we een ruim assortiment kant-en-klare lampen. Of je nu een hanglamp, staande lamp of tafellamp zoekt, er zit vast wat tussen wat je mooi vindt. 

Lampen

Je vindt in de Snoerboer webshop werkelijk álles dat met verlichting te maken heeft. We zijn er voor de DIY creatievelingen én voor de kant-en-klare lampen liefhebbers. Zoek jij een opvallende hanglamp voor een statement boven de eettafel? Of een staande lamp die je als ware eyecatcher een prominente plek in de woonkamer geeft? We hebben een ruim assortiment voor iedere ruimte. Struin vooral lekker door ons grote assortiment en je vindt er vast een kant-en-klare lamp tussen die precies is wat jij zoekt. Kleine waarschuwing vooraf: kiezen wordt heel moeilijk. De ene lamp is nog mooier dan de andere. Je begon met een slaapkamerlamp maar ondertussen heb je ook een buitenlamp, keukenverlichting en een badkamerlamp in je winkelmandje. We hebben de allerleukste en populairste merken lampen voor je bij elkaar gezet. En je hebt de bestelling vanaf 25 euro gratis en supersnel in huis.

Passende verlichting 

Bekijk alle lampen per stijl of ontdek het aanbod per merk. Neem nou het Scandinavische merk House Doctor. Zoveel verschillende originele vormen en materialen, iedere lamp lijkt bijna een stukje kunst. Lichtsnoeren, grote glazen bollen, asymmetrische lampenkappen en een wirwar van metalen draden. Minimalistisch en uitgesproken tegelijk. Of maak kennis met de Heng Balance lamp: een van de meest originele designs die wij ooit hebben gezien. Raumgestalt lampen  bestaan uit eenvoudige houten frames. En juist die eenvoud zorgt ervoor dat ze eigenlijk in ieder interieur passen. Goodnight Light heeft een dinosaurus lamp, ananas lamp en een uil lamp. Hoe leuk zijn die in de slaapkamer van de kinderen! Heb je het al door? Je kunt het zo gek bedenken of je vindt het online bij Snoerboer! Inspiratie of advies nodig? Neem even contact op met onze klantenservice.

Toon meer