'De Groene Draeck' strijkijzersnoer

'De Groene Draeck' strijkijzersnoer

€ 4,95

Snel overzicht


  • Wit en groen patroon strijkijzersnoer

  • De prijs is per meter

  • Vul het aantal meters in dat je aan één stuk wilt ontvangen.

'De Groene Draeck' strijkijzersnoer

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • de groene draeck kabel

Details

Snoerboer introduceert: strijkijzersnoer De Groene Draeck. Deze koninklijke kabel is in een prachtige wit-groen gevlochten stof omhuld. Dat verklaart ook gelijk de titel: deze kabel had absoluut niet misstaan op toenmalig prinses Beatrix' klassieke privéschip met dezelfde naam. De kabel heeft een vergelijkbare allure en is een match voor praktisch al onze lichtbronnen, fittingen en plafondkappen.

Breng meer kleur in je huis of kantoor met de strijkijzersnoeren van snoerboer. Maak je eigen lamp of geef je bestaande lamp een nieuwe look! Kies het snoer dat het beste bij jou en je interieur past! Bekijk ook eens onze andere producten, zoals bijzondere fittingen, plafondkappen en globelampen. Snoerboer maakt van jou een echte designer!

LET OP:

  • Tweepolig snoer is geschikt voor verlichting en niet voor geaarde apparaten! En ja, daar horen strijkijzers ook bij...
  • Wij proberen met onze foto's de werkelijkheid zo goed mogelijk vast te leggen, maar de kleur van het snoer kan altijd iets afwijken van de kleur op de foto's.

Extra informatie

Artikelnummer 13022
EAN-code Nee
Geproduceerd in
Merk Snoerboer
Soort snoer Patroon
Aantal koperdraden Niet geaard (2x0.75mm)
Kleur Groen, Wit
Vergelijkbare pantonekleur (PMS) Nee
Diameter snoer (mm) 5.5