De 4 mooiste looks voor dit lichtseizoen

< Terug naar overzicht

De 4 mooiste looks voor dit lichtseizoen

De 4 mooiste looks voor dit lichtseizoen

Je ontkomt er niet aan: de dagen worden korter, de avonden langer. Het is dus hoog tijd om de zomer mee naar binnen te nemen; het lekker zwoel te maken thuis; languit met je benen op de bank te gaan met je dekentje; de haard aan te steken (of gewoon de verwarming hoog te zetten). Zie je het al voor je? Wij zijn er klaar voor. Ontdek de 4 mooiste looks gebaseerd op de trends voor het komende lichtseizoen en maak je thuis knus.


Chic

Voor de liefhebbers van shabby chic interieurs, voor hen die graag een vrouwelijke touch aan hun thuis geven, voor hen die van elegant, roze, diepe tinten, en een fijn glansje houden..

Speciaal voor jou hebben wij de chic look samengesteld. De stijl wordt gekenmerkt door luxe (ogende) materialen en rijke kleuren. In sommige gevallen kun je het bijna koninklijk noemen dankzij de diepe aubergine en saffier blauwe kleuren gepaard met glimmende, messing accenten.

Snoerboer's Chic look

Hoe we dit bij Snoerboer doen? Je neemt:

 • 1 chique gekleurd snoer (Aubergine strijkijzersnoer)
 • 1 messing fitting (E27) (RAW fitting E27 messing)
 • 1 prachtig grote E27-lichtbron (Snoerboer Curled LED globe 125 mm)

Resultaat:

Snoerboer BlogSnoerboer Blog


Classic

Klassiek is altijd on trend. Ga voor monochrome kleuren, simpele designs en combineer deze met klassieke materialen zoals porselein of bakeliet. Je kunt gerust je eigen twist eraan geven. Dat betekent dus ook dat je primaire kleuraccenten (rood, blauw) of juist traditionele tinten (olijfgroen, grijsgroen) in je interieur kunt verwerken. Mooi toch, dat je dit met slechts één lamp al voor elkaar kunt krijgen?

Snoerboer's Classic look

Hoe we dit bij Snoerboer doen? Als volgt:

 • 1 klassiek snoer (Zebra strijkijzersnoer)
 • 1 klassieke fitting (E27) (Zwart porseleinen fitting E27)
 • 1 mooie E27-lichtbron (Snoerboer Curled LED globe 95 mm)

Resultaat:

Snoerboer BlogSnoerboer Blog


Natural

Au naturel is weer helemaal in. We horen je al denken: 'maar dat is toch nooit weg geweest?' Waar, maar niet helemaal, want dit lichtseizoen heeft de natural look een scherper randje gekregen. Net even wat anders dus. Denk aan linnen snoeren, aardse tonen en – ja, echt– bakelieten fittingen. Gaat je voorkeur toch uit naar de zachte kant van puur natuur, maak je natural lamp dan af met een houten fitting. Op deze manier haal je de rust weer in huis.

Snoerboer's Natural look

Hoe we dit bij Snoerboer doen? Men neme:

 • 1 natural snoer (Duinzand strijkijzersnoer)
 • 1 houten fitting (E27) (KLassieke houten fitting E27)
 • 1 Edison E27-lichtbron (Snoerboer Curled LED Edison lamp)

Resultaat:

Snoerboer BlogSnoerboer Blog


Rebel

Kan het voor jou nooit gek genoeg zijn en vind je ook dat een strepen-stippen-ruiten-combinatie niet kan vloeken? Dan kan ook jij je hart ophalen dit najaar. De kleuren die je gebruikt hoeven namelijk niet complementair aan elkaar te zijn. Eclectische creaties van warme en koele kleuren mogen gezien worden de komende maanden. Dat geldt ook voor robuuste metalen, opvallende printjes, neonkleuren en – doe eens wild – dit alles gecombineerd met elkaar!

Snoerboer's Rebel look

Hoe we dit bij Snoerboer doen?

 • 1 gezellig gekleurd snoer (Fancy fair strijkijzersnoer)
 • 1 crhomen fitting (E27) (RAW fitting E27 nikkel
 • 1 mooie E27-lichtbron (Snoerboer Curled LED globe 125 mm)

Snoerboer BlogSnoerboer Blog


Wil je ook zo'n heerlijke herfstlook?

Heb jij even geluk, want het kan, en wel met 20% korting (tot en met 30 september 2018 dan). De mooiste combinaties hebben we hierboven al voor je samengesteld. Denk je nu dat het wel beter, gekker of mooier kan; we dagen je uit! Laat je ons zien wat het resultaat is?;) @snoerboer #snoerboer

De collecties hebben we per look voor je klaargezet en alle producten die je hierboven ziet vind je er terug, maar voel je vrij om zelf te mixen & te matchen. Kies een Snoerboer Curled ledlichtbron, snoer, fitting en plafondkap of stekker en maak je thuis herfstklaar.

Denk je "Leuk joh, maar hoe zet ik mijn setje in elkaar dan?" Goeie vraag; niet getreurd. De basics hiervan leer je in ons blog genaamd: Zo maak je de Snoerboer kerstlamp!