Betaalmethoden

Om betalen zo toegankelijk mogelijk te maken kunt u op onze webshop kiezen uit de volgende manieren om veilig te betalen:


iDeal

Direct betalen via uw eigen bank d.m.v. iDeal.

 

Paypal

Als u een Paypal account heeft kunt u ook hier mee betalen. Paypal is internationaal een veelgebruikte manier van betalen.

Met PayPal is het ook mogelijk te betalen met een creditcard. Hier heeft u geen account voor nodig.

 

bancontact mister cash

Bancontact Mister Cash

Bancontact Mister Cash is de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen in Belgie. Voor onze Belgische klanten bieden wij deze betaalmethode aan.

.

 

Achteraf betalen (voor Nederlandse Consumenten)

AfterPay voert voor www.wattnou.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.wattnou.nl achteraf betalen tot een bedrag van €250,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €250,- Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 


Op rekening

Indien u een zakelijke klant bent kunt u gebruik maken van de optie 'op rekening'. U krijgt van ons een factuur en kunt die zelf betalen. Hiervoor hebben we wel uw KvK en BTW gegevens nodig.

 

Bank overschrijving


Bankoverschrijving

Wilt u gewoon zelf het geld overmaken? Maak dan gebruik van de optie bankoverschrijving. Let op: uw bestelling zal pas verzonden worden als het bedrag zichtbaar is op onze rekening. Dat kan een paar dagen duren.

 

GiroPay

Giropay

Für unsere Deutsche kunden haben wir giropay. Einfach, schnell und sicher.

 

Sofort ebanking

Sofort Ebanking

Easy international online banking. Direct ebanking is available for customers in Germany, Belgium, Zwitserland, Austria, Unitred Kingdom and France.